Sis Bombası

22-06-2019 11:40

Sis Bombası 

Renkli Sis Bombası Tüm Renkler

 

Sis bombası nedir?

Sis bombası, adından da anlaşılacağı üzere doğum günü partilerinde, fotoğraf çekimlerinde taraftar ve milli maçlarda ve çeşitli organizasyonlard ortamda bir sis perdesi yaratmayı hedefleyen proteknik üründür. Kullanıldığı mekana bambaşka hava katan sis bombaları doğada harika bir görüntüye yol açıyor.

Sis Bombası Nerede Kullanılır?

Son zamanlarda çok sık kullanılan sis bombaları özellikle fotoğraf çekimlerinde tercih ediliyor. Bunun dışında düğün organizasyonları, doğum günü partileri ve milli bayramlarda görsel şölen oluşturmak için de tercih ediliyor.
Taraftar maçlarında da sıklıkla kullanılan sis bombaları tutuğunuz takımın renklerini bir araya getirerek ortamda renkli bir şölen oluşturarak heyecanınıza ortak oluyor.
Sis bombaları etrafı çevreleyen renkli pus görüntüsü ile benzersiz bir estetik sunar. Zaten sis bombaları sağladıkları renkler için kullanılmayı tercih ediliyor. Troy Sis bombası çeşitli renkleri ile tüm organizasyonlarınızda eğlencenize ve heyecanınıza ortak oluyor. Sis bombasını; Yeşil, sarı,kırmızı,beyaz,mavi ve pembe renk seçenekleri ile satın alarak hepsini bir arada kullandığınızda renklerin muazzam görüntüsü ile karşı karşıya kalacaksınız.

Sis Bombası Nasıl Kullanılır?

Sis bombasının kullanımı oldukça kolaydır. Sis bombasını kullanacağınız alana sabitledikten sonra üzerindeki fitili yakmanız yeterli olacaktır. Yanan fitille birlikte tercih ettiğiniz renk veya renkler yoğun bir duman ile 60 saniye boyunca yanacaktır. Duman Bombası olarakta bilinen Sis Bombasını farklı renk kombineleri ile organizasyonlarınıza uygun hale getirebilirsiniz.Örneğin;Milli bayramlarda kırmızı sis bombası ve beyaz sis bombası çokça tercih ediliyor bayrak rengini temsil eden bu renkler Kırmızı ve beyazın uyumu ile şahane bir görsel ortaya çıkarıyor.
 

Sis Bombasının Kullanım Amaçları

Sis bombaları fotoğraflara gizemli ve romantik bir hava kattığı için kullanılmayı tercih ediliyor. Özellikle düğün fotoğrafçılığında kullanılan duman bombaları bu mutlu anları ölümsüz hale getiriyor. Sis bombalarının renkleri insana verdiği enerji ile mutluluk duygusunu artırıyor bu nedenle insan kendisini daha güçlü ve mutlu hissediyor. Güçlülük duygusunun ağır bastığı bir diğer kullanım alanı ise taraftar ve milli maçlardır kişinin tutuğu takımı daha güçlü enerji ile destekleme duygusu sis bombalarının eşsiz bir görsel şölen oluşturmasına sebep oluyor. Doğum günü sürpriz partilerde konseptlere uygun renkler ile sis bombaları partilerinize renk katmayı amaçlıyor. Ruhunuzu okşayan renkleri ile sis bombaları en özel ve en mutlu anlarınıza tanıklık etmeye devam ediyor.
 

Sis Bombasını Nereden Satın Alabilirim?

Sis bombası almaya karar verdiyseniz parti malzemeleri satan mağaza veya web sitelerini tercih etmelisiniz. Sis bombasını aldığınız yerde dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise web sitesinin sss sertifikası ve kullanıcı güvenliğinin olmasına dikkat etmelisiniz.

Eğer sizde renkli sis bombalarının ihtişamlı gösterisi altında konseptinize ve organizasyonunuza farklılık katmak istiyorsanız renkli sis bombalarını hemen satın alın!
 

Sis Bombası Renkleri ve Kullanım Alanları

Sis Bombası renkleri inceleyecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz;
Kırmızı,Yeşil,Mavi,Sarı,Beyaz ve Pembe renklerdir.Sis Bombaları kullanım amacına göre renklerde farklılık göstermektedir. Kullanım alanı olarak sıkça tercih edilen taraftar maçlarında gönül verdiğiniz takımın renklerini bir araya getirerek takımınızı sis bombasının eşsiz gösterisi altında destekleyebilirsiniz. Profesyonel fotoğraf çekimlerinde sevdiğiniz sis bombasının renklerini bir araya getirerek kullandığınızda muhteşem fotoğraflar elde edeceksiniz. Özel gün ve gecelerde oluşturduğunuz konsepte uygun renkler tercih ederek sis bombasının ahenkli dansı altında en romantik dakikaları geçirebilirsiniz.Şimdi sizde sis bombası renginizi seçerek muhteşem konseptler,eşsiz organizasyonlar yapmaya başlayın!
Yukarıda ki yazımızda sis bombasının tanımını yaptık. Şimdi de tek tek sis bombası renklerini gelin birlikte inceleyim partilerimizi daha eğlenceli ve unutulmaz kılalım!

 SİS BOMBASI HEMEN SİPARİŞ VERİN


Kırmızı Sis Bombası

Son zamanların en trendlerinden renkli sis bombaları özellikle fotoğraf çekimlerinde muhteşem bir görüntü ortaya koyuyor. Her rengi ayrı bir enerjiye sahip sis bombalarının en çok tercih edilen rengi kırmızı olmakla birlikte yeşil,sarı,mavi,beyaz,pembe renkleri de çokça kullanılmaktadır. Ama kırmızının verdiği enerji ve kırmızının tüm tonları yapılan organizasyonlara hayat katabilecek eğlenceli ve eşsiz estetik sağlıyor.

Neden Kırmızı Sis Bombası ?

Kırmızı Sis Bombası enerji verir,duyguları uyandırır harekete geçirir ve motife olmamızı sağlar.Kırmızı sis bombası ile çekilen fotoğraflarda daha mutlu daha enerjik olduğumuzu fark ederiz tabi ki bu enerji hali çekilen fotoğraflara da yansır bunların sonucunda muhteşem fotoğraflar elde etmiş olursunuz. Canlılığın temsili kırmızı rengin duman halinde havada dolaştığını düşünürken bile içimize mutluluk doluyor.Bunların dışında gönül verdiğimiz takımın renklerinde kırmızı renk sis bombasını diğer renkler ile kombine yaparak kullanabiliriz. Kırmızı rengin tanımında hırs ve kararlılık vardır işte bu sebeple kırmızı sis bombası ile tutuğumuz takıma daha hırsla ve kararlılıkla sarılarak destekleriz. Partilerde konsepte uygun olduğu sürece Troy Kırmızı Sis Bombası sıkça tercih edilir. Düğün organizasyonunda gelin ve damadın o mutlu anlarında organizasyon yapılan yere giriş yaparken yakılan kırmızı renk sis bombası aşkı temsil eder ve tüm misafirle bunu hissettirir. Kırmızı sis bombasını kullanarak farklılık yaratabilir ve geleceğe unutulmaz anılar bırakabilirsiniz.

Kırmızı Sis Bombasının Kullanım Alanları

Kırmızı sis bombaları düğün,nişan,doğum günü partileri,fotoğraf çekimleri,taraftar maçları ve milli bayramlarda sıkça tercih ediliyor. Eğer sizde kırmızı sis bombasının heyecanlı ve tutkulu halinden ilham almak istiyorsanız organizasyonlarınız da mutlaka kırmızı sis bombasını bulundurun.

Kırmızı Sis Bombasını Nereden Alabilirim?

Kırmızı sis bombasını parti süsleri satan mağazalar veya web sitelerinizi tercih edin.Ancak sis bombasını alırken kullanıcı güvenliğinin olmasına mutlaka dikkat edin. Güvenilir satış noktalarını tercih edin.
Kırmızının yaşam enerjisini solumaya karar verdiyseniz parti ve organizasyonlarınıza bu enerjiyi katmak için Kırmızı Sis Bombasını hemen satın alın!

kirmizi-sis-bombasi
 

Yeşil Sis Bombası

Yeşil renk sis bombası renginden dolayı özellikle fotoğraf çekimlerinde kullanılıyor. Yeşilin verdiği enerji ile harika fotoğraflar elde ediliyor.Doğanın rengi olarak adlandırılan yeşil renk verdiği iç huzur ile mutluluğunuza mutluluk katıyor. Masallardan fırlamış bir düğün hayal edin sonra bu hayali gerçeğe dönüştürmeye başlayın güzel bir başlangıç için uygulayabileceğiniz ilk şey diğer renkler ile kombine edilmiş yeşil renk sis bombası veya tek başına kullanıldığında da harika bir ortam yaratmayı başarıyor. Ayrıca bunun için eksantrik yerler aramanıza gerek yok çünkü yeşil sis bombaları kullanıldığı her alanı doğa üstü bir yere çevirmeyi beceriyor.

Neden Yeşil Sis Bombası ?

Yeşilin umut verici etkisi sayesinde Yeşil Sis Bombası çokça tercih ediliyor. Doğayı çağrıştırmasından dolayı aynı zamanda doğallığı, huzuru ve sakinliği de beraberinde getirir. Huzur ve sakinlik her insanın hayalidir öyleyse yeşil sis bombasını organizasyonlarınızda mutlaka tercih etmelisiniz.Taraftar maçlarında gönül verdiğiniz takımın renkleri arasında yeşil var ise mutlaka yeşil sis bombasını kullanmalısınız yeşil renk umuttur sizde yeşilin verdiği umut ile takımıza umutla desteklemelisiniz.Yeşil renk doğum günü konsepti,nişan ve şimdilerde trend olan kına konseptlerinde kullanılan yeşil sis bombası ortama harika uyum sağlıyor. 
Genellikle organizasyon yapılan yerin girişinde kullanılan sis bombaları yakıldığında yeşil renk dumanlar havada ahenkle dans ederken misafirlerinizin gönlünü kazanıyor.Monotonluktan uzaklaşın ve farklı konseptler,organizasyonlar düzenleyin! Bunun için renkli sis bombalarını ama özellikle umut yeşerten,huzur veren ve özellikle tüm parti davetlerde tercih edebileceğiniz yeşil sis bombasını mutlaka konseptinizde bulundurun.

Yeşil Sis Bombasının Kullanım Alanları

Sıcak renkli duman bombası olarakda adlandırabiliriz aslında çünkü yeşil sıcaklıktır,canlılıktır.Hayal ettiğiniz tüm konseptler,düğün organizasyonları,doğum günü partilerinde sıcak bir ortam ve canlılık olsun istemez misiniz?Öyleyse düğün,nişan,kına konsepti,doğum günü partilerinde yeşil sis bombaları tercih sebebi olabilir. Diğer renkli sis bombaları ile kombine edildiğinde daha etkili ve hoş bir manzara ile karşı karşıya kalacaksınız.Milli bayramlarda ve taraftar maçlarında sıkça kullanılan yeşil sis bombaları doğanın rengini temsil ettiği için insanın yüklü olduğu enerjiyi düzenler ve ortama pozitif enerji yayar.Asker eğlencelerinde de oldukça çok tercih edilen yeşil renkli sis bombası modern hayatın yüklediği stresten tamamen uzaklaşıp askerimizi yeşil rengin verdiği iç huzurla yolcu edebilirsiniz.Profesyonel düğün fotoğrafçılığında çokça tercih edilen yeşil sis bombası fotoğraflarınıza canlılık katarken geleceğe umut vaat ediyor.

Yeşil Sis Bombasını Nereden Almalıyım ?

Parti davet ürünlerin satıldığı yerlerde kullanıcı güvenliğinin olduğuna emin olduğunuz mağazalardan satın alabilirsiniz.Veya güvenilir web sitelerini tercih edebilirsiniz.
Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazırsanız yeşil rengin doğallığı ile özel olarak üretilmiş Troy Yeşil Sis Bombasını hemen satın alın!

Mavi Sis Bombası

Günümüz modern teknolojisi sayesinde türlü etkinliklerde kullanılan sis bombaları yarattığı muhteşem etki sayesinde yaygın olarak kullanılmayı tercih ediliyor.Mavi renk sis bombası da bu alanda yerini almaya başarmış durumda. 
Adından da anlaşıldığı gibi mavi sis bombası kullanıldığı alanda mavi dumanlar çıkararak etkileyici ve unutulmaz etkinliklere imza atıyor.Yaşamı oldukça etkileyen mavi renk hem fiziksel hem zihinsel rahatlamayı teşvik eden huzur ve mutluluğun rengi olarak adlandırabiliriz,bu sebeple mavi sis bombasının kullanıldığı her parti, her organizasyon farklı bir konsept oluşturarak size ve davetlilerinize huzur dolu bir ortam yaratır.Mavi sis bombasını konseptinizin içinde tercih ederseniz mavi rengin verdiği etki ile duygularınızı çok iyi ifade ederek unutulmaz bir partiye imza atabilirsiniz. Mavi sis bombası sayesinde çok ucuz ve klişe mekanları olağan üstü bir yere çevirebilir mavi dumanın gök yüzü ile birleşme anına tanıklık ederek harika fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz.

Neden Mavi Sis Bombası ?

Mavi renk yeryüzünde en çok karşımıza çıkan renkler arasındadır. Buna en güzel örnek ise Mavi gökyüzü ve deniz.Mavi renk özgürlüğü,huzuru ve sonsuzluğu ifade eder. Deniz kenarında bir konsept hayal edin kullanacağınız mavi sis bombaları denizin maviliği ile birleştiğinde bir doğa harikası yaratabilir geleceğe unutulmaz anılar bırakabilirsiniz.Düğün fotoğrafçılığında sıkça tercih edilen sis bombası şu sıralar söz ve nişan için dış çekimlerde de çokça tercih edilmeye başlandı. Mavi renk sis bombası ile çekilen tüm fotoğraflarda eğlence ve eşsiz bir estetik söz konusu.Bir diğer tercih sebebine gelecek olursak gönül verdiğiniz takımın renkleri arasında mavi renk var ise çok harika! Desteklemek için gittiğiniz takım maçlarında mavi renk sis bombasını kullanarak takımınıza büyük destekte bulunarak onları mutlu edebilirsiniz.Yapmayı düşündüğünüz organizasyonunuzda mavi renk sis bombasını kullanarak klişelikten kurtulabilir ve muhteşem bir kutlama düzenleyebilirsiniz.

Mavi Sis Bombasının Kullanım Alanları

Düğün organizasyonları,doğum günü partileri,taraftar maçları ve dış mekanda yapılan kutlamalar için ideal olan mavi renk sis bombası 60 saniye boyunca yanarak ortamda görsel bir şölen oluşturuyor.Diğer renkte ki sis bombalarla birleştirerek kullanılan mavi renk sis bombası ile daha etkili bir duman buketi oluşturarak eşsiz bir manzara ortaya çıkarabilirsiniz.En gözde partiyi ben düzenlemek istiyorum diyorsanız konseptinize mavi renk sis bombasını ekleyerek kendinizi çok iyi ifade edebilir ve harika bir etkinlik ortaya çıkarabilirsiniz.

Mavi Sis Bombasını Nasıl Kullanabilirim?

Mavi renkli sis bombasını Kullanmak istediğiniz yere sabitleyerek üzerindeki fitili yakmanız yeterli olacaktır. Yakmanın etkisi ile sis bombasından yoğun dumanlar eşliğinde mavi renk ortaya çıkacak bu seviye ulaştıysanız başarmışsınız demektedir. Şimdi yoğun dumanlı mavi renk sis bombasının eşsiz manzarasını izleyebilirsiniz.Sis bombasını satın alırken kullanıcı güvenliğinin olduğuna emin olduğunuz mağazalardan satın almayı tercih edin.Veya güvenilir web sitelerini tercih edebilirsiniz.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.